Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesins Pamplona

det är en tjurrusning i gatan.
man rusar ut mot kanterna
slänger sig åt sidan
duckar
uppriktigt förskräckt
trots att man vet
vad som kommer.

så snabbt, så våldsamt
oxar, dundrar fram
enfaldiga, tramp
platta.
Jag spyr
nästan,
det vänder sig.

varje år
var dag
ständigt
tränas
gatloppen.

Ett krampaktigt nöje
i huvudet
föreställningen om.
snurrande huvud
spinnande tanke
tvivelaktig poesi

scrollar
matt
tillbaka






Fri vers (Fri form) av hansensson
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-09 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson