Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sällsynta djur

Vi är de vinglösa träden
som döden oersättliga
skänkta ur sömn
vi är tystnaden i presens
under himlar av vattrat siden
en bukett av brutna stammar
genom grönskande natt
bär vi himlen som en lappad mantel
med söm av gryningstråd
skriver med sjungande grenar
allt våra namn betyder




Fri vers av Grävling
Läst 153 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-10 13:45



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Drömmande vacker bild av de brutna träden som döende djur.
2020-01-11

  Solweig Jansson VIP
Så många vackra bilder, älskar : " genom grönskande natt bär vi himlen som en lappad mantel med söm av gryningstråd "

Väldigt vackert !

2020-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling