Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg inget mera är du snäll

För jag vill ingenting veta
Det gör ont redan som det är
Och jag som älskade dig så himla otroligt mycket
Jag som höll dig så himla kär
Så nu undrar jag varför du gör så här mot mig
Går bakom min rygg
Och jag som verkligen litade på dig
Älskade dig
För med dig så kände jag mig verkligen trygg
Så nu frågar jag mig själv hur jag någonsin ska
kunna känna mig trygg igen med någon annan
människa nu när jag inte ens kan lita på
min allra bästa vän
Kunna känna ett riktigt förtroende där vi alltid är
öppna mot varandra
För det sista som jag vill är ju att vi två ska vara
osams och hålla på och såra varann
För det går genast bort
För på dig tänker jag knappast ge mig hän..

Säg inget mera är du snäll
För jag vill ingenting veta då det redan gör ont
så att det räcker...

Ken Cassel
10/1-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-10 23:55



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Bra beskrivning av ett stort svek.
2020-01-11

  Gunnar Hilén VIP
Var hon din älskling eller vän ? En skillnad på natt och dag. Vad kände hon för dig ? Vad kände du för henne ?
2020-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel