Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och då ingenting annat spelar någon roll

Kärleken till dig är det viktigaste för mig
då det inte finns någon annan som du
Då du är one of a kind
Helt unik
Och då jag vill bli till din man och du till min fru
För jag tycker ju att du alltid är lika vacker och
trevlig ty likaså kul
För i mina ögon sett kan du aldrig göra dig ful
Så det är dig som jag är ute efter
Dig som jag vill ha då du alltid gör mig lika glad
Och då ingenting annat spelar någon roll
Frågan är bara vart är du nu
Men när man pratar om trollen, så kommer ju du
Hej där sötnos
Kom så tar vi oss en liten promenad då jag vill
prata lite med dig
Kom så tar vi oss en liten promenad tur och retur
Och vad vacker du är i dag
Lika vacker som du var igår
Så när jag tittar på dig smälter jag ju som choklad
med en och annan liten ödmjuk tår
Så det är dig som jag vill ha, vilket jag hoppas att
du förstår
Och då ingenting annat spelar någon roll...

Ken Cassel
11/1-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-11 13:14



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Vilken härlig kärleksförklaring!
2020-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel