Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


765.PÅ HELSPÄNN!

JA... JA! ...
- de experimentella,

NEJ! ICKE !!!
- motstridiga,


KASTRERA
ENAD TANKE

MÄNSKLIGHETEN
ÄR

STÄNDIGT
PÅ HELSPÄNN!

...
så tröööötsaaaammmmm...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-11 13:33



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Du är alltid bra. Om det är svårt ibland att klura ut vad du menar, så är ju det bara en kul utmaning. Mänskligheten är verkligen på helspänn. som du säger. Kanske är det bra vi är det?
2020-01-11

    ej medlem längre
Fantastisk bild. Du blir bättre och bättre.
2020-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP