Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stallet himlen och vi

 

Flygelns mäktiga toner får mina tankar att tumla

Jag tänker på nya året som ingen vet något om

men snart skall vi sitta ned runt borden

och känna värmen från varandra

och dela mat och tankar

Där jag sitter framför stallet ser jag

att krubban är tom

Jesus lämnade den för många år sedan

Han mötte oss människor på alla plan

han blev som vi men mycket större

Vi plågade honom till döds

han gick till sin far 

men steg ned till oss för en kort tid

Han berättade att han återvände

till himmelriket och dit var vi alla

välkomna när vår tid var inne

Han väntade med sin fader

och där skall vi alla leva för evigt.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-13 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP