Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förfåglas

Jag drömmer en akvarell
målad på insidan av ögonlocken
där vinden reser sig, förgrenas
mellan himlens stiliserade kråkkors
och landskapet ett block av lera, jordarter
sorterade efter färg och finkornighet
där jag skriver något
som jag tror är ditt namn
och orden sprids i den tunna luften
sätter sig i knippen på trädens grenar
släpper inte när jag ropar




Fri vers av Grävling
Läst 149 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-01-13 15:20



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Fantastisk text !
2020-01-14

  Stanley Rydell
Måste titta efter orden uppe i ekarna på lantstället vid Hornsundssjön i morgon. Stark inspiration från denna skimrande dikt!
2020-01-13

    ej medlem längre
Briljant, spirande av liv och mycket visuell. Dina ord lämnar poetiska avtryck i själen.
2020-01-13

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Vackert!
2020-01-13

  Judas Ekholm VIP
Lysande.
2020-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling