Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna på ditt hjärta

innan du gör något dumt och osunt
Så tänk två gånger först innan du gör slut med
din älskade då hon avgudar marken som du går på
och där du är hennes kung
Så sätt hellre fart och gör henne på smällen med
din nu så fulla pung så ska du se att du åter
kommer att känna dig ung
För med ett barn i din hand kommer det att säta ditt
hjärta i brann
Så tänk vad ledsen du kommer att bli om hon sen
bara försvann
Tänk vad ditt hjärta kommer att kännas tungt
Och det för att du inte lyssnade på din inre röst
och hjärta som nu istället delar ut sin smärta...

Ken Cassel
14/1-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-14 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel