Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlängtan

Om du aldrig utforskar
något nytt
får du heller aldrig veta
var du verkligen hör hemma

Om du aldrig lämnar
något bra
får du heller aldrig veta
om du verkligen saknar det

Om du aldrig längtar
efter att komma hem
kommer du kanske alltid
att längta bort




Fri vers (Fri form) av Blåmes
Läst 271 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-01-14 08:08



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så sant som det är sagt, och jag gillar förpackningen.
2020-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord att bära med sig i vardagen!
2020-01-15

  Seasons VIP
Så sant! Gillar!
2020-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Blåmes
Blåmes