Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrik i natten

Kan höra skrik ibland
på kvällar och nätter
Jag vaknar inte av det
men är jag vaken
då hör jag det
Kanske det är kvinnan i källaren
Instängd med sin ångest
Hur länge hon varit där
är det ingen som vet
Det är anmält naturligtvis
Men inget händer
och dagarna går
Och på kvällar och nätter
kan vi höra skrik ibland
Sen när det tystnar
då händer något
De visste inte de kände inte till
En utredning drar ut på tiden
Naturligtvis
Och på kvällar och nätter
kan vi fortfarande höra skrik ibland




Fri vers av Krengan
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-14 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krengan