Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentar på bild av verket 263.RÄP, Helena Perminger, Liljevalchs Vårsalong 2020


Kommentar

Någon fick nog av skolan.
Eller ville mer med skolbänken.




Övriga genrer av Snöspår
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-15 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snöspår
Snöspår