Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

När jag vaknade hade du gått.
Och jag var inte orolig.
Jag hade nästan glömt att du varit där.
Jag hade drömt livligt och var kvar i drömmen.
Det kändes som något helt fantastiskt
hade hänt.
Dagen innan du kom hade jag provat kläder.
Bytt om gång på gång.
Vi hade varit i mina föräldrars hus på besök.
Vi hade stått under kastanjen vid parkeringen,
Suttit i din bil.
Legat i deras säng.
Vi hade berättat sagor för varandra.
Dina var djupt berörande. Och roliga.
Du hade överraskat mig.
När jag gick ut i köket på morgonen
kom jag att tänka på frukosten.
Vad torftigt om du inte hade fått någon frukost.
Köksbordet var rent och det var ju lite trist tänkte jag.
Men så tittade jag bort mot fönstret.
Där var världens värsta frukost uppdukad.
En tårtliknande kreation med lager
av avokado, vackra salladsblad, och
solmogna tomater.





Övriga genrer av Snöspår
Läst 207 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-02-27 07:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj, vilket uppvaknande! Att läsa mellan raderna ger en extra kick,
2020-03-05

  Lars Hedlin
En text med känsla djup och liv! Gillas! :)
2020-03-01

  SatansSon VIP
v-ldigt vackert feminin text.
2020-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Snöspår
Snöspår