Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I skolan fick man lära sig att isländsk lyrik från medeltiden använder ord som börjar på samma bokstav. Det finns ett ord för det, som inte jag kan uttala. Räcker det att göra så för att kalla sin skrift lyrik?


Isländska igelkottar imponerar inte på inlandsbor

En konstnär korsar hönor
från alla delar av vårt klot
hoppas han kunna träffa kvinna
från Kongo-Kinshasa
med Konsum-kasse i handen
på det kommunala kulturverket
i Karlstad.
för att på personligt plan para människor
som han korsar hönor




Fri vers av A. Ostsee
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-16 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee