Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anna är en äkta Amazon kvinna

med skinn på näsan
Kör en gammal Volvo
En gammal Volvo Amazon som bara rullar och rullar
Går som en traktor
Startar i alla väder
Och hytten den blir fort varm då Anna nästan alltid
sliter av sig alla sina kläder
Men inte så konstigt heller då hennes byxor är gjorda
av mörkt läder
Inte konstigt då att man beundrar henne och bjuder
hem henne för att låta henne få smaka på ens
hemmagjorda saft gjord av fläder
Hur god som helst
Men så har man också i Anna blivit lite frälst då hon
är en tuff Amazon kvinna som man inte vill
ska få försvinna bort i någon dimma...

Ken Cassel
16/1-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-16 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel