Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekännelse

Jag är en introvert ensamvarg som tror på samarbete och gemenskap
Ibland går det inte ihop
Ensam är stark
Bara för att ingen såg när jag klantade mig
Så jag kan hålla tyst om det
Jag är ingen lagspelare
Djupt nere i minnesgarderoben ligger syskonen jag inte hade
koderna jag aldrig knäckte
Sådant går inte att göra åt längre
Jag odlar min lilla socialfobi som en insmugglad marijuanaplanta i samhällsrabatten
Viss om att jag har en osynlighetsmössa
när jag gör bort mig igen




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-16 18:06



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
gå bort eller göra bort - min lilla socialfobi som en insmugglad - uppfriskande att för en stund smyga omkring med dig och vara påflugen och dela på din osynlighetsmössa - just när jag behöver den som allra mest!
Tack för gemenskapen!

2020-02-12

  Kungskobran VIP
Så skönt, ibland blir man så trött på andra människor. Tacka vet jag de som man skapar i sitt skrivande
2020-01-18

  KattenKin VIP
Tycker om din bekännelse som bitvis känns igen. Härlig och ärlig.
2020-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger