Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prosaiska fakta kan också virkas till en dikt.


Mitt hjärta är fritt

Mitt hjärta är fritt
Låt det löpa, låt det brista
Om det vill
Jag avskyr burar och bojor hjärtat
Så flyg
Flyg högt och klappa hårt för dina drömmar
Även om du är en myt hjärtat
Jag ger dig fri
Ditt öde är ditt
nu och i morgon dag
Såsom mitt

Förändring ligger i luften jordmånen häver sig likt havet
Fråga vinden vart den blåser men vänta dig inget svar
Håll ut




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 615 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2020-01-16 18:08



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Underbart skaldat!
2020-02-05

  Björn Björkegren/Blue Bear
Finemang!
2020-01-29

  Magdalena Eriksson VIP
Förändring ligger i luften jordmånen häver sig likt havet
Fråga vinden vart den blåser men vänta dig inget svar
Håll ut

Fint och som ett hjärta
2020-01-27

  Briza media
Innerligt och kraftfullt. Fint!
2020-01-24

  KattenKin VIP
Vackert och klokt.
2020-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger