Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarfynd

Tvillingarna gnagde på varandra
hunden gnällde i hallen

… somrarna är aldrig så varma som dagen efter …




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 100 gånger
Publicerad 2020-01-16 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik