Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt kapitel

Boken är tjock
fylld av början och slut.

Tiden har haft många vägar
vissa fyllda av de djupaste håll
andra av grönskande ängar.

Ett nytt kapitel
fylld av nyfikenhet och händelser
men de lekande ljuden
talar om
att denna gången är annorlunda
och kommer ge bitar
som de andra saknar.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-17 22:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Spännande och förväntansfull inför nya tider!
2020-01-25

    AlexZ
Ibland kan det vara skönt med avslutade kapitel och se fram emot nya oskrivna
2020-01-19

  ResenärGenomLivet VIP
Det är alltid spännande med nya kapitel, vad det än rör sig om...bra diktat...
2020-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson