Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönhet

Oavsett om du är vacker på utsidan måste du ändå
vara vacker inuti för att kunna bli till en skönhet
eftersom skönheten kommer innefrån
Vara ödmjuk och snäll och tillmötesgående
För är du inte det har du genast gjort dig mycket fulare
än vad du är
Så trots att du är vacker på utsidan kommer ingen direkt
hålla dig kär då de bara lär säga
Vem eller vad fan var det där
Ja, så ligger det till, tyvärr..

Skönhet!

Ken Cassel
18/1-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-18 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel