Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten prick över i

Nina tänkte?!
Jag kan känna av de blickar som han ger mig
varje gång som han ler
Och attraherad som jag blir vill jag att han ska
ge mig flera
Ge mig fler och fler

Medan han stod där i matkön med en trånade blick
började Nina att åma sig framåt och förföriskt mot honom
Hon tänkte
Nu har jag honom fast som i en liten ask
Så nu visste hon om att hon bara behövde göra en liten
prick över i för att få honom dit hon ville
Ja, för att få honom att falla riktigt pladask
Så ingen tid att ta rast
Därför slängde hon tillbaka sitt långa svarta luftiga hår
medan hon vred på huvudet i all hast
Och det var då som han kom fram och frågade henne
vad hon heter och om han nu kunde få chansen
att få bjuda ut henne på en middag för två
Självklart, svarade Nina
Då vet jag precis vart vi ska gå
Kul

En liten prick över i!

Ken Cassel
18/1-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-18 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel