Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång en kvinna

som hette Ulla
En kvinna som inte tyckte om att knulla
då hon var rädd för män
För hon hade en gång i tiden blivit riktigt våldtagen
av sin bästa vän
För djävligt helt enkelt
Vilken kompis
Ingen tillit där inte
Sviken
Så numera pullar hon sig bara när kåtheten kommer
på känn
Och jag kan förstå hennes dilemma men hoppas att hon
ska komma över det hela
För alla män ger sig knappast på sin allra bästa vän
Det kan jag svära på då mitt namn är Ken
En som vet vad som är rätt eller fel när det kommer
till förhållanden..

Det var en gång en kvinna som hette Ulla!

Ken Cassel
18/1-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-18 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel