Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en låda av glas

Jag lade mitt hjärta i en låda av glas till dig.

Och när du försökte krossa lådan för att komma närmare mitt hjärta,

krossade du det också.




Fri vers av Stranden
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-18 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stranden