Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önskar mig något annat än dig

nu blåser jag ut maskrosor och önskar mig något annat än dig
lycka
ett nytt liv
en annan kärlek
för jag försöker med hela min själ och mitt väsen släppa dig
men du har smält in i hela mig
fångad i alla minnen
klamrar fast dig vid varje ben och nerv
slår på mitt hjärta
jag får dra ut dig
men vad kommer det kosta mig?
om du klamrar fast med dina naglar eller tänder
kan jag då bli av med märkena och ärren?
kan hela du någonsin lämna mig?




Fri vers av Stranden
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-12 23:45



Bookmark and Share


  Eve Maria
Känner igen mig. Man vill bara lämna hela sin kropp för att glömma närvaron med personen. Satte ord på mina känslor där, tack!.
2022-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Stranden