Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtat vill ha vad hjärtat vill ha

det spelar ingen roll vad jag känner
för du är inte bra
inte bra på något sätt
du ljuger och dricker för mycket
puttar ut mig på vägen när jag är full
ingen av mina vänner gillar dig
min mamma tycker inte du kan ta hand om dig
hur skulle du då någonsin kunna ta hand om mig?



men hjärtat vill ha vad hjärtat vill ha




Fri vers av Stranden
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-01-11 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stranden