Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känns som allt är slut

det känns som att allt är slut nu
men jag är bara 19 år
Sylvia Plath gjorde sitt första självmordsförsök när hon var 20
kanske det bara är början?
för jag tror att de mörka molnen som yrar kring mitt huvud kommer stanna för alltid
känns som briljanta kvinnor alltid plågas av ett mörker
känns som alla kvinnor jag beundrar mötte samma slut.
vad säger det om mig? om mitt liv? min framtid?
allt känns oundvikligt.




Fri vers av Stranden
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-14 14:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må ni briljanta kvinnor få leva fritt, njuta fritt, leva lyckligt, få allt ni önskar och vill ha, allt ni kräver och behöver.

Ni är gudinnor, och så bör ni få genom livet vandra.
2022-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Stranden