Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Efter festen

 

Den stora festen klingar av en dag
Bort drar pukor och trumpeter
blodet stillnar

Du sparkar av dig skorna
som du tänkt att andra borde gått en mil i
hänger av dig könsrollen i garderoben
Kvar är du

Så enkelt var det
Så svårt kan det vara innan allt fått ro
Innan du föll på plats




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-19 00:55



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Helt underbara rader i en mycket läsvärd dikt
” Du sparkar av dig skorna
som du tänkt att andra borde gått en mil i
hänger av dig könsrollen i garderoben
Kvar är du”
2020-01-19

  Larz Gustafsson VIP
"När alla vännerna gått hem", som Gyllene Tider sjöng.

Intressant ordval där.

Jag tror att människan faller på plats först då hon får frid med sin Skapare.
2020-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger