Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än i en förlig vind...

Är det sant
att jag bara får alla orden
till skänks...

För att göra med dem vad jag till...

Dela dem, sätta ihop dem med andra,
få till nya och inte anses som fräck
eller galen, fängslas, ta´s väck,
för att sen föras bort i en säck...

Bäst att skynda på
man vet ju aldrig hur det
med pressfriheten kan gå...

Men än sägs det, låset är ej på...

Men man kan undra hur länge till då...







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-19 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt