Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande IGEN!

Det levande livet startade
märkte jag härom da´n
när min mobil gick sönder...

Jag pratade med grannar och vänner...
UTAN MOBILEN... Oj sa de, det var länge
sen detta hände... Att nå´n PERSONLIGEN
sig till oss vände... Så kul...

Ska vi gå på kondis, som förr...
Dricka kaffe... Ses öga mot öga...

Det hade vi ju alldeles glömt av....

Det blev av... Två timmar i ett sällskap
av glada miner och skratt som aldrig
tycktes ta slut... Nu har nå´n en
ny träff på lut...











Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-19 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt