Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en fot

Sockar som förlorat sin partner
hamnar bland andra på
en stor sorts träff...

SÖKER SIN...

Jag är där med min...

Då kommer det in fler...

Det sista jag minns och ser är
att vi i tvättmaskin läggs IN...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-19 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt