Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se upp mer!

Om man ändrar
sin syn på det man ser...
Något då med ens syn sker...
För om man sen igen tittar mer...
Då helt plötslig har synen vänt
och man nya vägar hittar...
Ja, blivit mer frekvent kompetent...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-20 12:50



Bookmark and Share


  ULJO
Så är livet
2020-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt