Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Januari 2020.


Va mitt förvar

När hela världen gungar
ofrivilligt och okontrollerbart
vill jag bara hålla din hand
rymma in i din famn
gömma huvudet i kudden
ducka undan sanningen
inte låta någon se
låta alla se
tårarna som strömmar ner
droppar ner på blusen
nej, endast en snyftning
och en saltstänkt ögonvrå
alltid hålla tillbaka
kräver synliggörandet
men jag fasar medlidandet
håll mig hårt när jag försöker fly
jag kommer att säga att allt är okej
syna min bluff, snälla du
och när jag bryter mig loss
låt mig springa men aldrig rymma
vägra mina försvar
Va mitt trygga förvar.




Fri vers (Fri form) av filosofian
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-20 20:57



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Så fin och stark text. Lätt att känna igen sig i.
2020-01-23
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian