Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Indoktrinerad av sina egna föräldrar

att tro på vad de tror på
Tjatar om det varenda dag att du måste gå ner på
din bara knäna fem gånger varenda dag för att be till Allah
Gammeldagsa som de nu är har de fått för sig att om du
gör det så kommer du att för alltid må bra
Skratta och vara glad
Men då de tycks att glömt någonting riktigt viktigt
Det är två tusentjugo nu då tiderna har förändrats
sedan Allah och Jesus för ett par tusen år sedan
var på jorden i hopp om att människor skulle kunna
smälta ihop och vara lika goda mot varann som om vi
alla vore gjorda av choklad

Indoktrinerade av sin föräldrar med hjärntvätt då de inte
tycks vill ha någon förändring
Då de tycks tro på något utan att riktigt veta om det finns
någon sanning bakom det hela idag
För nu var det ju ett tag sedan som Allah och Jesus kom
ner till jorden och hälsade på oss alla då de vill
att alling åter ska bli bra emellan oss
Att vi inte i religonernas namn ska hålla på och kriga
och slåss...

Indoktrinerade av sina egna föräldrar!

Ken Cassel
21/1-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-21 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel