Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Missförståndet"



Hon hade följt med
sina arbetskamrater

När de blivit utlokal
-iserade till ett statligt
Verk uppe i Norrland

Hon gick och klagade
Till chefen att någon
Antytt att hon var lat
Och skulle få sparken

På sin 40-de födelsedag
Fick hon sparken!

Av sina snälla arbets
-kamrater.

En röd sak med långa
medar. ..

Alla Svenskar var tydligen
Inte rasister det var hon

Tvungen att skriva i F-B.
Till sina anhöriga där borta
i Nord Makedonien.









Fri vers av Sefarge VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-01-22 19:10



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
"in Sweden we call it a kick", odödllig fras i Sällskapsresan 2 när "Brännström" och "Hedlund" beskriver en spark i Alperna
2020-01-22

    Lena Staaf VIP
Du bollar med ord och uttryck, det blir roligt!
Först läste jag det som att hon var rasist men sedan förstod jag att hon sa att inte alla var rasister...Och menade att hon var glad över presenten. Klurigt!
2020-01-22

  Anya VIP
Humor och allvar i denna. Kul att få en spark....röd och fin. Rasism finns inom alla folkslag...tänker jag.
2020-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP