Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min längtan


Du väckte min längtan en gång
det gör du fortfarande.
När jag möter din blick
förstår jag att allt jag saknar
finns i ditt hjärta.

Du väckte min kärlek en gång
det gör du än idag.
När du står framför mig
vet jag att alla min drömmar
vilar i din famn.




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2020-01-24 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP