Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såja, hysh och bättre snart

Som om orden
Skulle kunna
lugna mig,
Göra skillnad
När öronen
Är fyllda
Med inre
Skrik
Och hjärnan
Förvandlats
Till en
Oformlig massa
Utan tankar
Utan kontakt

Stryk mig
Istället
Krama mig
Låt mig känna

VISA
Att jag
Inte står
Ensam




Fri vers (Fri form) av C Lupa
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-23 04:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C Lupa