Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Charlie, Maja och Erik


Träffa Charlie i Fredags.
Alldeles för sent och alldeles för länge.
Men Maja kom och hämta hem mig till slut.
Trots att jag vet att jag inte borde hänga med henne.
Får ju bara ångest, vet ju det.
Fan det e ju två år se´n det tog slut.

Saknar Erik ibland.
Fett länge se´n jag såg honom.
Ingen gör mig gladare.
men han är också jobbig i längden.
Nå´n gång om året räcker.
Helst utomlands.

Men jag skule aldrig hänga med Maja och Erik samtidigt.
Fy fan!
De står inte ut med varann.

Äh, fuck Maja.
Saknar Erik.

Och jag måste sluta hänga så mycke med Charlie.
Jag tycker inte om mig själv när jag e med honom.
Inte egentligen.
Verkar bara så.
Äh, fuck em allihop.

Nå´n gång ibland bara, max.
Det räcker...




Fri vers av C/O
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-07-04 16:30



Bookmark and Share


    juuuuhani
charlie är en påträngande jävel.
2006-07-05
  > Nästa text
< Föregående

C/O