Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är en sen kväll för det är mörkt ute

Och det är kallt
Det är kallt när jag går förbi ett skyltfönster i centrum
Ett jättestort fönster som är i en enda imma
Så jag går fram och ristar in mitt hjärta med en pil
rätt igenom det med mitt pekfinger
Därefter så skriver jag in mitt namn tillsammans med
min älskade kvinnas namn
Där står jag sen och drömmer mig bort att jag är
i hennes stora famn
Hon som är så god och varm
När dagen gryr står jag kvar där vid skyltfönstret och
märker hur värmen ifrån solens strålar på fönstret
får hela min kärleksförklaring att försvinna
Jävla skit också...

Det är en sen kväll för det är mörkt ute...

Ken Cassel
25/1-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-25 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel