Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"I många former trivs det sköna"

Det går inte att sätta en värdeskala

på kvinnlig skönhet

Det är samma sak som att värdera

en vacker mingvas

eller en tavla målad av någon stor konstnär

Skönhet tar sig så många uttryck




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-25 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP