Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet. Den första dikt jag någonsin skrivit.


Gryning

Någonting kittlar
Jag vänder mig om
Dina ögon glittrar
Du ler precis så

Du stryker min hand
Så mjukt och så ömt
Blott en krusning
Över sinnenas yta

Ändå så starkt
Världen svämmar över
Våg och åter våg
Av värme och längtan

En stilla tår
Bränner på kinden
Kanske, kanske, kanske
Finns det ännu hopp

En ensam solstråle
Genom persiennen
Skingrar mörkret
Och också lyckan

En dröm.









Fri vers (Fri form) av Blåmes
Läst 303 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-01-26 06:48



Bookmark and Share


  Niliboy
Så fint du diktade å nog ser man nybörjRens böjningar, men det blir charmigt!
2020-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Blåmes
Blåmes