Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Givetvis...

Jag fattar inte hur folk
kan hata och söndra...
En otrolig tung
börda att bära på...

När de kan gå
med något lättare då
och få till något bättre då
om de kärlek bär och delar ut...

Lätt som en fjäder den är
och tyngden ökas inte alls
hur mycket man än fyller på
av den där...

Kan det bara vara så att i glädjen
över att kärleken får vara med här
den av pur lycka sig själv bär...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-26 13:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"All is fair in love and war"
2020-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt