Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berusad av hennes skönhet

föll Johnny pladask rätt in i hennes famn
Så nu har hon Johnny allt i sitt nät
eller som i en liten ask
Ingen återvändo nu
Så Johnny känner sig helt plötsligt lite som en båt
som aldrig mera kommer att få lämna hamn
eftersom han hungrar efter hennes kärlek så mycket
Måtte hon nu bara vilja göra Johnnys saga lite sann
och inte bara leka med honom lite för att sen lämna
honom i ett trasigt litet stycke..

Berusad av hennes skönhet!

Ken Cassel
26/1-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-26 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel