Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tunna hinnan

Det är en tunn hinna

mellan liv och död

En hinna som man får erfara 

försvinner mer och mer

medan åren förrinner




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-01-26 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP