Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lika mot olika kan ge problem

När två ytterligheter beträffande religion, seder och bruk

berörs av varandras olika mentalitet

så kan det orsaka allvarliga konfrontationer        




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2020-01-26 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP