Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har skrivit mycket om min svåra återkomst i livet.Men nu är den nästan helt återställd.Utbrändheten och sorgen efter min mor


En lättand att klara sig utan

Ja nu har jag nog tagit ytterligare
ett steg i livet att klara av allt
det svåra som gått emot mig
här i livet

i fyra långa år har jag hållt
dig i min hand vart rädd
när min läkare sa att
nu skall jag klara mig
utan dig

Så rätt han kunde ha
nu mår jag ännu bättre
när jag kastat dig
i soporna på apoteket

Jag har ätit lungnade
i fyra årstid men nu är
jag äntligen fri från dig
att vakna utan tröttheten

Som jag så länge har kännt
det var efter min svåra sorg
efter min mor som jag ätit
utav dig

Nu kan jag försöka att
göra det bästa i livet
och tänka mera på
mig själv

Det är som sagt min
underbara familj stora
förtjänst att jag orkat
resa mig upp igen

Vad jag älskar er
och vet att ni även älskar
mig tack till er alla som brytt
sig om mig




Fri vers av Ann-christin
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-07-04 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin