Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dit, dit, dit... Om...

Konversation, en vanlig ton...
Lite prat, är det nog, allt...
Man går vidare...
Men var är bruset
som gör ljuset och värmen i glädjen...
För mycket gamla vanor
behövs kanske nya banor...
Ibland vill man scenen fly..
Hitta en ny, men är det nog...
Men OM man ju ett
nytt steg tog...
Kanske drog...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-27 10:10



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Väl skaldat!
2020-01-28

  ULJO
Stanna upp och fundera. Min melodi. Inte ha så bråttom till nästa steg.
2020-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt