Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spirit

Jag behöver ingen sprit

Jag är tillräckligt spirituell av mig själv




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-28 09:58



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Samma här!
2020-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP