Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt vi är gjorda av

Syrsorna rispar sina vingar
gräsvippor längs cymbaler
svärmar av askflagors svärta
i silhuett över notpappren
vi är deras andhämtning, allt syre
symfonins oumbärliga pauseringar
som bågnar, insektslätta
i dina fingrars jordgrund
målar noter som du trott att du kände
ett glupande avtryck i bröstet
ett alfabet av ljud
som ingenting betyder
om ingenting betyder
allt,
och som toner reflekterar dina händer
fingertopparna mot ögonlocken
för att försegla glansen, djupt där under
blicken mjölkblå, som i ofödd sömn
verket ofullbordat




Fri vers av Grävling
Läst 320 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-01-28 19:08



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
!!!!!!!
2020-01-29

  Lottie Ålhed VIP
Spännande, rör vid själen Tar mig ut i naturen Naturlyrik på hög nivå Applåd och bokmärkning
2020-01-29

    Lena Staaf VIP
Naturens musik, mystik.
2020-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling