Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öar existerar inte

Vänner
Ovänner

… fast mark är ett gungfly …




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 119 gånger
Publicerad 2020-01-29 19:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en ovän är en vän med en ouppklarad dispyt, brukar jag säga. om man bara kan komma på dom där magiska orden, "förlåt" m.m....
2020-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik