Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tråkig verklighet

Man måste vara väldigt
uppmärksam på allt utomhus
Om saker inte ligger
där du lagt dem
kan du räkna med
att snart få besök
Inbrottstjuvarna härjar
Dagens tråkiga verklighet




Fri vers av Krengan
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-30 12:39



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
sant varnad är väpnad
varför ställa fram stegen så det är bara att klättra in?
2020-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Krengan