Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Livet är inte längre som tillförne"

Allt skulle vändas och vridas på

och rationaliseringsvinst trodde man skulle uppstå

Men istället blev allt orationellt och dyrare

samtidigt som nya distributionsformer uppstod

till förtret för handlare och köpare




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-01-30 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP